GRATIS online 21 dagen programma

WIL JE ZELF DE VOORDELEN VAN PERSONAL HORMONAL PROFILING ONTDEKKEN?

Ben je op zoek naar…

 Meer energie?
 Je beter in je vel voelen?
 Een platte buik of sixpack?
 Minder lichaamsvet, meer spiermassa?
 Slanke benen en strakke billen?

Meld je dan nu gratis en vrijblijvend aan voor het 21 dagen programma en herontdek jezelf de komende 21 dagen!

 

 

 

 

 

 

 

 

Wanneer je start met het GRATIS online 21 dagen programma ontvang je 21 dagen lang een e-mail van mij, met daarin stap-voor-stap uitleg over het  inplannen van je voeding, het correct uitvoeren van de trainingen en het aanpassen van je levensstijl. Dit alles met als doel om hiermee de verschillende hormonen in het lichaam op natuurlijke wijze in balans te brengen. De  hormoonhuishouding staat in verband met een gezond lichaamsgewicht, lichaamsvetpercentage, spiermassa, spierkracht, vitaliteit, mentaal welzijn, slaap, herstel, fysieke prestaties…

Echter, wanneer je ervoor kiest om een volledig op jouw hormonaal profiel afgestemd programma te laten maken kun je contact opnemen met mij. Dan doen we een huidplooi meting op 12 verschillende plaatsen op het lichaam . De verhouding tussen de verschillende zones geeft een beeld van de hormonale situatie en eventuele disbalansen. De huidplooi meting is ook een zeer nauwkeurige manier om het vetpercentage te meten.

Uit die metingen kan worden afgeleid welk hormoon op dat moment het meest uit balans is en (mede)veroorzaker is van de disbalans en huidige situatie. Op basis van die meetgegevens, jouw doelstelling, lichaamstype, hormonaal profiel en huidige situatie, kunnen we een heel specifiek en persoonlijk programma bekomen.

Na 4 weken zal deze procedure worden herhaald om de vorderingen in kaart te brengen en te kijken of er iets dient te worden bijgesteld. Mogelijk is de in eerste instantie geconstateerde disbalans dusdanig goed verbeterd dat het zinvol is om bij te sturen waar nodig.

Zo zal de hormoonhuishouding geleidelijk aan op natuurlijke wijze in balans gebracht worden, terwijl voor de spiegel meer en meer het gewenste resultaat zichtbaar wordt.

Maak hier een afspraak voor een huidplooimeting om het hormonaal profiel te bepalen