Mylogenics behandeling

De Mylogenics™ methode

Bij deze nieuwe revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek staat het direct boeken van resultaat centraal. De Mylogenics™ methodiek is gericht op Preventie, Prestatieverbetering en Behandeling en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden.

Met behulp van Mylogenics™ spoor je binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van de cliënt op. Diverse specifieke testprotocollen, zoals kracht-, lengte- en subtiele provocatie testen, helpen bij het creëren van een nauwkeurig beeld van het functioneren van de cliënt.

Hierdoor kan de Mylogenics Practioner gericht, snel en effectief de oorzaak van de klachten behandelen.

Met Mylogenics™ kun je zwakke schakels direct versterken, verklevingen in of tussen spier-, pees- en zenuwweefsel verhelpen en kan er een een doelgericht trainingsschema opgesteld worden of een bestaand schema effectief aanpassen.

Word je beperkt door een blessure in je training of heb je al jarenlang klachten? Dan zou je eens kunnen overwegen om deze methode een kans te geven.

Boek hier een behandeling